چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
کیک اسفنجی
● مواد لا زم:
▪ بیکینگ پودر ۱ و ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ آب جوش ۲/۱ پیمانه
▪ شکر ۱ و ۲/۱ پیمانه
▪ عصاره لیمو یا وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ آرد ۲ پیمانه
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ خامه و کاکائو برای تزیین
● طرز تهیه:
تخم مرغها را می شکنیم و زرده و سفیده آنرا جدا می کنیم و زرده را با شکر و وانیل مخلوط می نماییم و می زنیم تا زرده کاملا سفید و سخت شود . سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد. زرده و سفیده را مخلوط می نماییم و آرد را بسرعت می ریزیم و بهم می زنیم بحدی که تمام مواد مخلوط شود .(بعد از ریختن آرد مایه را نباید زیاد بهم زد زیرا پف کیک می خوابد. ) مایه را در قالب میریزیم بقدری که سر قالب دو سه سانتی متر تقریبا خالی بماند . قالب را روی پنجره اول قرار می دهیم و حرارت فر را به ۳۵۰ درجه می رسانیم و بمدت یک ساعت می گذاریم بماند . بعد کیک را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود و می توانیم آنرا با خامه و کرم کاکائو تزیین نمود.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم رئیسی رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی بارش باران تهران شهرداری تهران قتل حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون