چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ و ماست


خورش مرغ و ماست
● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ چهار فنجان و نیم پیاز خرد شده
▪ پنج فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری فلفل شیرین
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز تند
▪ ۲۵۰ گرم آب گوجه فرنگی رنده شده
▪ سه عدد سینه مرغ خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری آب لیموشیرین
▪ ۱۲۰ گرم قارچ خرد شده
▪ چهار قاشق مرباخوری نشاسته ذرت
▪ یک و یک سوم فنجان ماست بدون چربی
● زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
● زمان پخت: ۲۵ دقیقه
● طرز تهیه
روی شعله ملایم گاز تابه ای را قرار دهید.
سپس روغن را در آن بریزید و پیاز و فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کرده و برای هفت دقیقه تفت دهید تا پیاز و فلفل دلمه نرم شود.
سپس سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه مواد را به هم بزنید.
در قابلمه ای آب لیمو، فلفل، گوشت مرغ خرد شده و آب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد و آب گوجه کاملاً برچیده شود.
سپس قارچ را به آن اضافه کرده و در قابلمه را برای پنج دقیقه بگذارید، سپس مواد درون تابه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
حالا ماست و ذرت را به آرامی به مواد اضافه کرده و پس از دو دقیقه حرارت دیدن، خورش آماده است.
این خورش را می شود با برنج سرو کرد.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران