جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تولید شیر و فرآوری آن


تولید شیر و فرآوری آن
نویسنده : اسدالله تیموری‌یانسری
شماره کنگره : ت۹ت۹/SF۲۵۱
شابک : ۵-۳-۹۶۰۲۱-۹۶۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
تاریخ نشر : ۱۸/۰۷/۸۵
تعداد صفحه : ۶۶۸
تیراژ : ۲۰۰۰
نوبت چاپ : ۱

اين كتاب مصور، حاوي اطلاعاتي است در زمينه‌ي چرخه‌ي شير اعم از توليد و فرآوري و مصرف كه تحت پاره‌اي از اين عناوين فراهم آمده است: اهميت مصرف شير و سلامت جامعه، توليد و تركيبات شير و سلامت جامعه، توليد و تركيبات شير، نقش تغذيه در كميت و كيفيت توليد شير خام، راه‌كارهاي كاهش قيمت مام شده‌ي شير خام، الگوهاي مناسب توسعه‌ي صنعت گاو شيري، وضعيت توليد و توليد‌كنندگان شير در ايران، تكنولوژي توليد ماست، نقش سازمان استاندارد ايران در توليد فرآورده‌هاي لبني در كشور، و جايگاه شير در توسعه‌ي اقتصاد ملي و جهاني و فرصت‌هاي موجود براي اقتصاد ايران.