شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

۲۳ مرداد: در شهر چه گذشت؟!


۲۳ مرداد: در شهر چه گذشت؟!
رفتارها- تابستان، فصل سفر و تفریح است و در این بین خیلی از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند به جای مسافرت با خودروی شخصی از طریق تور‌هایی که آژانس‌های مسافرتی مسئول برگزاری آن هستند به سفر بروند.
● خلف وعده
اما متاسفانه خلف‌وعده برخی آژانس‌های مسافرتی در آخرین ساعت‌های پیش از سفر، موجب استرس و سردرگمی مسافران می‌شود.
به عنوان مثال آژانس در زمان مراجعه مسافر شرایط سفر و ساعت پرواز را اعلام کرده و در مورد آن با مسافر به توافق می‌رسد اما پس از اینکه مسافر برای تحویل بلیت‌ها مراجعه می‌کند، متوجه می‌شود که ساعت توافق شده در بلیت قید نشده یا اتاق ۲ تخته به ۴ تخته تبدیل شده است.
جالب است که معمولا این اتفاقات که نظیر آن هم کم نیست در آخرین فرصت پیش از سفر به وقوع می‌پیوندد و کارمندان آژانس‌ هم تنها به یک عذر‌خواهی کفایت می‌کنند و در مقابل مسافر تنها ۲ گزینه دارد: رفتن به سفر با شرایط جدید که آژانس آن را تعیین کرده یا صرف‌نظر از سفر و البته هزینه‌ای که برای آن پرداخت شده است.
● دشواری تهیه بلیت سینما
چند وقتی بود که سالن‌های خالی سینما‌ها به دغدغه مسئولان تبدیل شده بود. اما همزمان با راه‌اندازی سالن‌های جدید در سطح شهر نه‌تنها سالن‌ها خالی‌تر نشده‌اند، بلکه در برخی موارد تهیه بلیت هم دشوار شده است.
این در حالی است که برخی سینما‌ها بلیت را برای ۲ یا ۳ روز آینده پیش فروش می‌کنند و معمولا آن دسته از افرادی که به طور حضوری مراجعه می‌کنند، نمی‌توانند بلیت همان‌ روز را خریداری کنند.
از سویی دیگر برخی سینما‌ها هم ساعت مشخصی را برای رزرو تلفنی بلیت مشخص کرده‌اند اما در این زمان خطوط مدام اشغال است و خیلی‌ها موفق به رزرو بلیت نمی‌شوند.
هرچند که رزرو بلیت سینما می‌تواند تا حدود زیادی به برنامه‌ریزی و مدیریت زمان کمک کند اما خوب است که همانند گذشته تعداد مشخصی بلیت رزرو و بقیه برای فروش حضوری موجود باشد تا مردم مجبور نباشند از سالنی به سالن دیگر برای تهیه بلیت مراجعه کنند.
● اطفای آتش گرانی
با اینکه برچسب شماره تلفن۱۲۴ برای طرح شکایت‌های مردمی از گرانفروشی اصناف، روی اغلب مغازه‌ها نصب شده اما برخی شهروندان هیچگاه از آن استفاده نمی‌کنند.
این در حالی است که نصب پارچه‌های معرفی کننده گرانفروش‌ها کاملا نشان داد که ۱۲۴ در اطفای آتش گرانی نقش بسزایی دارد.
برای نمونه فقط یکبار نصب این پارچه روی یک واحد صنفی کافی است تا صاحب مغازه دیگر خط قرمز قیمت‌ها را نقض نکند.
بنابراین از آنجا که تعداد بازرس‌های سازمان بازرسی کفاف کنترل تمامی واحد‌های صنفی در تمام مقاطع سال را نمی‌دهد،‌ اهمیت شماره تلفن ۱۲۴ یک‌بار دیگر روشن می‌شود.
اگر هر یک از شهروندان با دیدن تخلف گرانفروشی آنرا به آگاهی سازمان بازرسی برساند تعداد بازرسان این سازمان به چندین میلیون نفر ارتقا می‌یابد. به طور حتم پس از این واقعه بخشی از علل گرانی کالا‌ها و خدمات از میان می رود.
● صف نخاله‌های سر کوچه
این روز‌ها به لطف قیمت سرسام‌آور مسکن، بازار ساخت و ساز رونق بیشتری گرفته و در هر کوچه‌ای هوا کمی تا قسمتی غبار ساختمانی دارد.
به دنبال این موضوع، نخاله‌های ساختمانی نیز به جای انتقال به مکانی مناسب، اغلب اوقات سر کوچه صف می‌کشند،آنهم درست کنار سطل‌ مکانیزه زباله‌ای که حتی پارک کردن کنار آن ممنوع است؛
اما این تمام ماجرا نیست زیرا کارگران شهرداری از جابه‌جایی این نخاله‌ها منع شده‌اند و بنابراین صف نخاله‌ها چندین روز بی‌حرکت همانجا می‌ماند.
از آنجا که ریختن نخاله‌های ساختمانی در سطل‌های مکانیزه و اطراف آنها قدغن است برخی افراد برای خلاصی از دست این مصالح بی‌مصرف، آنها را گونی گونی کرده و در سطح شهر به راه می‌افتند.
آنها در کنار هر سطل‌ مکانیزه‌ای‌ یک گونی نخاله می‌گذارند. بدین‌وسیله ردپایی هم از خود به جا نمی‌گذارند.
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید