سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی تشخیصی مواد غذایی


میکروب‌شناسی تشخیصی مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۱۶۸۰۹
نویسنده : حاجیه قاسمیان‌صفایی,فرخنده پورسینا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۰۴۲۳
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قیمت : ۴۲۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۲۶
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۲۴-۰۵۴-۹
موضوع : مواد غذایی - میکرب‌شناسی,مواد غذایی - نگهداری