شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


دلایل برقراری ارتباط از طرف دختران با پسران


دلایل برقراری ارتباط از طرف دختران با پسران
اما چند روز پیش یکی از دوستان داستان آشنائی خودش را مطرح میکرد و از بعضی مسائل در این آشنائی گله داشت هر چند این آشنائی خیابانی و اینترنتی نبود اما بهر حال مطالب زیر بعضی واقعیتها را برای ایشان و بقیه دوستان روشن خواهد کرد .
این سخن را قبلاً نیز گفته ام که اگر بدون آزمایش دیگران به آنها اعتماد کردید و پشیمان شدید کسی غیر خودتان را مقصر ندانید .
● هدف دخترها از رابطه داشتن با پسرها چیست ؟
همه ما اطلاع داریم که کارهای خودمان را بواسطه انگیزه درونی انجام میدهیم و صحت در رفتار ما هنگام انجام کارها تحت شعاع انگیزه های ما واقع میشود .
البته ما میدانیم گاهی مجموعه ای از اهداف میتواند باعث انگیزش شود اما در چارچوبهای خاص دسته بندیهای اهداف را بصورت زیر بیان میکنیم .
بر اساس نظر روانشناسان یک دختر برای ارتباط با یک پسر میتواند اهداف زیر را دنبال کند :
۱) کمبود محبت از جهت بی توجهی خانواده او
۲) حس کنجکاوی در مورد پسرها و اقدام به کسب تجربه
۳) وقت گذرانی و پر کردن وقتهای خالی
۴) انتقام گرفتن از جنس مخالف و نارو زدن به او
۵) رابطه برای شناخت بیشتر و ازدواج
رابطه ممکن است از چت ، یک برخورد خیابانی و یا یک دوستی در دانشگاه و . . . شروع شود.
در طی این روند احساسات دختر و تاثیر پذیری پسر نقش بازی کرده و دو طرف متوجه هم میشوند .
اما هدفهای برقراری ارتباط بسیار متفاوت هستند در دسته اول از دخترها کمبود محبت و بی توجهی خانواده های آنها ، آنها را به سمت جلب محبت از طرف دیگران سوق میدهد .
در دسته دوم کسب تجربه باعث میشود تا یک دختر شخصاً اقدام کند این افراد بدلیل شنیده هایی که از دوستان و آشنایان داشته اند قصد دارند تا شخصاً امتحان کنند اما احتمالاً به این نتیجه میرسند که تجربه بدترین معلم است چون ابتدا امتحان میگیرد و سپس درس میدهد .
دسته سوم هدف ندارند و صرف اینکه طرف مقابلشان از جنس مذکر باشد کفایت میکند .این گروه و حتی گروههای قبلی ممکن است همزمان با چند نفر ارتباط داشته باشند و شماره تلفن رد و بدل کنند چون چیزی که برایشان مهم است فقط مذکر بودن فرد مقابلشان میباشد و شخصیت او اهمیت زیادی برایشان ندارد .گاهی پیش میآید که یک فرد برای زمانی با فردی و لحظه ای بعد بدنبال فرد دیگری باشد این رفتار مشخص میکند که دوست داشتن یک پوسته تهی و پوچ در زندگی آنها محسوب میشود که ممکن است بر سر زبان آنها هم جاری شود که البته هیچگاه واقعی نیست.
بدیهیست اغنای حس وقت گذرانی آنها با افراد بیشتر و تماسهای تلفنی بیشتر بهتر انجام میشود .
اما گروه چهارم بخاطر وجود تجربیات تلخ در گذشته آشنائی با پسرها را وسیله وارد کردن ضربه به آنها میکنند البته این افراد فقط میتوانند افراد ناراحت باشند که تعدادشان نسبت به بقیه گروهها کمتر است .
در تمام این گروههایی که مطرح شد بواسطه تکرار و تعدد دوستیها بدبینی نسبت به اطرافیان زیاد میشود چون این ارتباطها هیچکدام منطقی و صحیح نبوده بعد از مدتی برای جنس مخالف بصورت طبیعی در آمده و این واقعیت برای دخترها قابل پذیرش نیست و البته آن زمان است که ضربه نهایی به دختر وارد میشود و ضرر و آسیب نهایی متوجه احساسات دختر است .
اما گروه آخر دو دسته هستند یکی آن گروه که عشق را دلیل اصلی ازدواج میدانند و گروه دیگر که میخواهند با شناخت اقدام به ازدواج کنند .
البته طولانی شدن این ارتباط برای این گروه هم خطر ناک است چون دلبستگیها باعث خواهد شد تا دلایل اصلی ازدواج را نادیده بگیرند و البته چون خانواده ها مستقیماً در جریان امور نیستند ممکن است نظرات دیگری داشته باشند که میتواند باعث بروز مشکلات شود .
وارد شدن ضربات روحی هم خود باعث خواهد شد ریتم سعودی و نزولی ارتباط با جنس مخالف برای آنها به یک عادت تبدیل شود و بعد از هر رابطه ای رابطه دیگری را جستجو کنند که شبیه یک اعتیاد به ارتباط با جنس مخالف است .و طبیعی شدن این ارتباطها با بالاتر رفتن سن بیشتر شده و عواقب بدتری خواهد داشت .
متاسفانه این رفتار بیمار گونه به اندازه ای تاثیرات بد خود را در افراد میگذارد تا حتی در مشاهدات دیده میشود بعضیها حتی بعد از ازدواج هم بدنبال جلب دوستیهای اینچنینی هستند .
شاید بجا باشد به آیه قرآن که ملاکهای ازدواج را معرفی میکند اشاره کنم .
وَمَن لَّمْ یَسْتَطِعْ مِنكُمْ طَوْلاً أَن یَنكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِن مِّا مَلَكَتْ أَیْمَانُكُم مِّن فَتَیَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ وَاللّهُ أَعْلَمُ بِإِیمَانِكُمْ بَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ فَانكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَیْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلاَ مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ فَإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَیْنَ بِفَاحِشَهٍٔ فَعَلَیْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَی الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ ذَلِكَ لِمَنْ خَشِیَ الْعَنَتَ مِنْكُمْ وَأَن تَصْبِرُواْ خَیْرٌ لَّكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ. (سوره نساء آیه ۲۵)
هرکس را که توانگری نباشد تا آزاد زنان مومنه را به نکاح خود در آورد از کنیزان مومنه ای که مالک آنها هستید به زنی گیرد. و خدا به ایمان شما آگاه تر است. همه از جنس همدیگرید. پس آنها را به اذن اهلشان نکاح کنید و مهرشان را به نحو شایسته ای بدهید. و باید که پاکدامن باشند نه زناکار و نه از آنها که به پنهان دوست میگیرند . . . . .
منبع : سایر منابع


همچنین مشاهده کنید