جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


خشک‌کردن دانه‌ها (اصول نظری و عملی)


خشک‌کردن دانه‌ها (اصول نظری و عملی)
نویسنده : پابیس - استانیسلاجایاس - دیگویرسنکووسکی - استفان
مترجم : زمردیان - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۵
رده دیویی : ۶۳۳.۱۰۴۶
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۴۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۱۸۹/۷۷/پ۲خ۵
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۶۹-۵

در این کتاب هم از جنبه نظری و هم علمی, فرایند خشک کردن دانه‌های غلات, دانه‌های روغنی و دانه‌های حبوبات بیان و دیدگاه‌های جدید در این زمینه تشریح گردیده است. مباحث کتاب عبارت‌اند از: 'مفهوم کلی یک نظریه', 'مفهوم همرفتی نظریه خشک کردن دانه‌ها', 'نظریه ریاضی خشک کردن اجسام صلب به صورت منفرد', 'نظریه عمومی خشک کردن دانه', 'نظریه‌های خاص خشک کردن دانه‌ها', 'ویژگی‌های فیزیکی ـ حرارتی دانه‌های غلات و دانه‌های روغنی', 'مقاومت در برابر جریان هوا در دانه‌های غلات و دانه‌های روغنی', 'توزیع جریان هوا درون بستر دانه‌ها' و 'سامانه‌های خشک کردن'.