چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


رژیم غذایی در فصلها


تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۲
تیراژ : ۵۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۷۸۲-۰۰-۸
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : اصفهان
شماره مجلد : ۲
نویسنده : احمدی - محسن

کتاب حاضر، به بررسی تغذیه در فصل بهار و تابستان اختصاص دارد؛ ضمن آن که راه‌کارهایی عملی در خصوص بهبود تغذیه بیان گردیده است. بر این اساس، نخست، مطالبی در زمینه‌ی تغذیه در ایام نوروز بازگو شده و سپس مباحثی در باب میوه‌ها و سبزی‌ها، اهمیت مصرف آن‌ها، و ناسازگاری در میوه‌ها مطرح گردیده است. در ادامه برخی بیماری‌های شایع در این فصل‌ها معرفی شده و راه‌های پیش‌گیری و درمان آن‌ها به همراه نکاتی بهداشتی بازگو گردیده است. در پایان نیز، مباحثی نظیر تغذیه در تعطیلات و مسافرت‌ها، تغذیه در دوران امتحانات، و تغذیه برای کنکور مطرح شده است.