سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش کدوحلوایی
● مواد لازم:
▪ گوشت: نیمکیلو
▪ کدو حلوایی: یک کیلو
▪ قلم گوسفندی: دو عدد
▪ پیاز سرخشده: سه قاشق سوپخوری
▪ رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
▪ غوره ۳۰۰ گرم
▪ آبغوره یک استکان کوچک
▪ نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را تکهتکه برش میزنیم و سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن به همراه پیاز سرخشده میگذاریم با آب خوب بپزد ولی له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه میبریم و با روغن سرخ میکنیم. کدوها و گوشتها را در قابلمهای میریزیم، دنبالههای غورهغوره را گرفته و کمی سرخ میکنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته میشوند مواظب باشید که له نشوند. آب، برای پختن یک لیوان کافی است. حدود پنج دقیقه صبر میکنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند.این خورش را میتوان با گوشت سایر طیور تهیه کرد. ارزش غذایی این خورش را در صفحه ۱۳ بخوانید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب شورای نگهبان قوه قضائیه صادق زیباکلام مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی قتل پلیس تهران شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری سیل سلامت حج تمتع
قیمت دلار قیمت طلا یارانه بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب همایون شجریان فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه زبان فارسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سریال
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا فلسطین روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان فولاد لیگ برتر ایران مهدی طارمی باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی همراه اول گوگل موبایل دوربین فناوری تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری دبی ایلان ماسک
کاهش وزن مغز زوال عقل خواب کودک تجهیزات پزشکی واکسن فشار خون سلامت روان