جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آلبالو و گیلاس


آلبالو و گیلاس
همه ما از مصرف گیلاس تازه در یک روز گرم تابستانی کنار جاده لذت می بریم. میوه ای که دارای چربی کم و فیبر زیاد است. اگر شما یک درمان گیاهی را قبول داشته باشید قادر خواهید بود که گواتر مزمن را با خوردن گیلاس درمان کنید.
آلبالو از جمله غذاهایی است که دارای ۳ ماده مغذی بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E می باشد که اغلب به عنوان آنتی اکسیدان به کار می رود.
این سه ماده مغذی تشکیل یک سد دفاعی را برعلیه رادیکال های آزاد می دهند که این رادیکال های آزاد موجب مسمومیت های شیمیایی اشعه رادیواکتیو، اشعه خورشید می گردند. دانشمندان معتقدند که رادیکال های آزاد می توانند باعث خرابی سلول ها و ایجاد سرطان، کاتاراکت و حملات قلبی شوند.
طبق بررسی مؤسسات کشاورزی افرادی که روزانه ۱ یا ۲ بار آن غذاهایی که دارای آنتی اکسیدان می باشد استفاده کنند ۴ مرتبه کمتر به کاتاراکت مبتلا می شوند.
به نظر می رسد که غذاهای آنتی اکسیدان دار با سرطان نیز مقابله می کنند. در طول ۲۰ سال تحقیقاتی که در کشور فنلاند بر روی ۴۰۰۰ نفر انجام شده مشخص گردید، که غذاهای حاوی آنتی اکسیدان در افراد غیر سیگاری باعث می گردد که کمتر به سرطان ریه مبتلا شوند.
هم چنین در زنان، مصرف غذاهایی با آنتی اکسیدان بالا باعث می گردد که خطر ابتلا به سرطان دهانه زهدان به نصف کاهش پیدا کند.
هم چنین آنتی اکسیدانها در جلوگیری از به هم چسبیدن گلبولهای قرمز که باعث به وجود آمدن گرفتگی عروق قلب می گردد نقش مؤثری دارند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار