جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


شناخت ناهنجاریهای تغذیه‌ای، تعیین معیارهای کیفی و حد مطلوب غلظت عناصر غذایی در میوه‌های تولیدی در خاکهای آهکی ایران


تاریخ نشر : ۸۴۰۶۲۰
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۵۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۸۷۱-۱۳-۲
رده دیویی : ۶۳۴.۰۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : اسدی - علی
نویسنده : صالح - جهانشاه
نویسنده : طاهری - مهدی
نویسنده : کیانی - شهرام
نویسنده : محمودی - مجتبی
نویسنده : ملکوتی - محمدجعفر
نویسنده : شهابی - علی‌اصغر
نویسنده : کشاورز - پیمان
نویسنده : بصیرت - مجید
نویسنده : بای‌بوردی - احمد
نویسنده : منوچهری - ساسان
نویسنده : مجیدی - عزیز
نویسنده : سرچشمه‌پور - مهدی
نویسنده : دهقانی - فرهاد
نویسنده : رستگار - حمید
نویسنده : گندمکار - اکبر
نویسنده : تدین - محمدسعید
نویسنده : مستشاری - مهرزاد
نویسنده : افخمی - مهراد
نویسنده : رسولی - میرحسن
نویسنده : مظفری - وحید

در این کتاب، ناهنجاری‌های تغذیه‌ای در باغ‌های میوه، باغداران نشان داده شده، هم چنین علاوه بر اشارتی به تحقیقات انجام شده در این زمینه‌، راه‌کارهایی برای بهتر شدن تغذیه در میوه‌ها، عرضه می‌گردد.