یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
نان قندی
● مواد لازم:
▪ آرد سفید=۲۰۰ گرم
▪ آرد برنج=۱۷۵ گرم
▪ روغن جامد=۱۷۵ گرم
▪ پودر قند=۱۵۰ گرم
▪ سفیده تخم مرغ=۱ عدد
▪ زرده تخم مرغ=۲ عدد
▪ هل=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ شیر یا گلاب=به اندازه لازم
● طرز تهیه:
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود.بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید. در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد.برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. بعد آن را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد.نگهداری در یخچال ضروری نیست.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان انتخابات حجاب حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی رسانه انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیل هواشناسی فضای مجازی سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی یسنا هلال احمر آتش سوزی
قیمت دلار یارانه خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو ارز
نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما موسیقی کتاب مهران غفوریان صداوسیما سینمای ایران سریال سریال پایتخت حج
فسیل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان مهدی طارمی لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل آیفون پهپاد موبایل تبلیغات ناسا
کاهش وزن دیابت چای توت فرنگی اعتماد به نفس چاقی آلرژی