یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

نان قندی


نان قندی
● مواد لازم:
▪ آرد سفید=۲۰۰ گرم
▪ آرد برنج=۱۷۵ گرم
▪ روغن جامد=۱۷۵ گرم
▪ پودر قند=۱۵۰ گرم
▪ سفیده تخم مرغ=۱ عدد
▪ زرده تخم مرغ=۲ عدد
▪ هل=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ شیر یا گلاب=به اندازه لازم
● طرز تهیه:
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود.بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید. در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد.برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. بعد آن را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد.نگهداری در یخچال ضروری نیست.
منبع : آشپزآنلاین