دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : فاطمی - سیدحسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۵
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۴۰۱/ف۲فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۲۵-۱۳۸-۱
در فصل اول کتاب عوامل موثر در فساد مواد غذایی بررسی می شود و در فصل های بعدی شیوه های نگهداری مواد غذایی _ با این عناوین _ تشریح می گردد: 'نگهداری مواد غذایی تازه', 'آنزیم زدایی', 'انجماد', 'عقیم کردن حرارتی', 'غلیظ کردن', 'خشک کردن', 'خشک کردن انجمادی', 'تخمیر', 'عمل آوری و شور کردن', 'نگهداری شیمیایی مواد غذایی', 'تابش دهی' و 'تکنولوژی های جدیدتر'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب صادق زیباکلام دولت انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران بارش باران حج تمتع قتل سیل سازمان هواشناسی پلیس سلامت زلزله
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو مسکن بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران تئاتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا افغانستان نوار غزه اوکراین سازمان ملل
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید بازی فولاد لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات ایلان ماسک نوآوری ناسا
خواب آلزایمر کودک رژیم غذایی ویتامین شیر تجهیزات پزشکی فشار خون درمان ناباروری