شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ برای کودکان غذایی مناسب است
گروه صنایع كشاورزی ـ تخم مرغ غذای كامل برای یك فرد میباشد زیرا سرشار از پروتئین و دارای مواد سفیدهای است. رقیه سكوتی فر كارشناس صنایع غذایی وزارت جهاد كشاورزی با بیان این مطلب گفت: تخم مرغ علاوه بر پروتئین و مواد سفیده ای دارای مواد معدنی از جمله ، كلسیم، فسفر، آهن، كلر و گوگرد، ویتامینهای گوناگون، مواد آلی، مواد چربی و كمی قند است. وی گفت: به طور كلی ساختمان تخم مرغ دارای ۳۵ عنصر مختلف میباشد وی تصریح كرد: زرده تخم مرغ سبك و طبیعت آن گرم است و سفیده سنگین و با طبیعتی سردتر میباشد و طبیعت پوسته خارجی آن هم سرد و خشك است . وی افزود: تخم مرغ خام زود هضم و تخم مرغ نیم بند(عسلی) و آب پز(سفت) دیر هضم میباشد.
وی در ادامه اظهار داشت : هیچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئید ، زیرا لعاب عادی كه روی پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده دیگر است. وی گفت: وجود نوعی چربی در تخم مرغ فشار خون را پایین و خوردن آن توسط مادران باعث افزایش شیر آنها خواهد شد و همچنین برای كودكان در حال رشد و نمو غذایی بسیار مناسب می باشد . وی افزود: در زرده تخم مرغ تمام ویتامینها به استثنای ویتامین (ث) وجود دارد . وی گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولی كه در تخم مرغ وجود دارد ، باید در مصرف آن احتیاط كنند . وی در ادامه خاطر نشان كرد: هیچگاه در یك وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم مصرف نكنید زیرا آن دو وقتی در شكم جمع شوند، نقرس، قولنج، بواسیر و درد دندان تولید میكنند. وی در ادامه افزود : رایجترین روش نگهداری تخممرغها استفاده از دمای كم، درجه حرارات خنك سازی پوسته تخم مرغ است.
وی در ادامه اظهار داشت : هیچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئید ، زیرا لعاب عادی كه روی پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده دیگر است. وی گفت: وجود نوعی چربی در تخم مرغ فشار خون را پایین و خوردن آن توسط مادران باعث افزایش شیر آنها خواهد شد و همچنین برای كودكان در حال رشد و نمو غذایی بسیار مناسب می باشد . وی افزود: در زرده تخم مرغ تمام ویتامینها به استثنای ویتامین (ث) وجود دارد . وی گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولی كه در تخم مرغ وجود دارد ، باید در مصرف آن احتیاط كنند . وی در ادامه خاطر نشان كرد: هیچگاه در یك وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم مصرف نكنید زیرا آن دو وقتی در شكم جمع شوند، نقرس، قولنج، بواسیر و درد دندان تولید میكنند. وی در ادامه افزود : رایجترین روش نگهداری تخممرغها استفاده از دمای كم، درجه حرارات خنك سازی پوسته تخم مرغ است.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان چین انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حسن روحانی جنگ نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران سازمان هواشناسی اصفهان شهرداری تهران پلیس قوه قضاییه معلم
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال موسیقی بی بی سی سینمای ایران عفاف و حجاب دفاع مقدس
هوش مصنوعی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه سوئیس تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون طول عمر