سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش بامیه
اگر به شهرهای جنوبی ایران سفر کرده باشید، حتما یک روز از شما با خورش بامیه پذیرایی کردهاند امروز در ستون «آشپز بانو» به شما طرز تهیه این خورش را آموزش میدهیم.
● مواد اولیه:
روغن مایع: ۷۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری
▪ فلفل: نصف قاشق چایخوری
▪ رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ لیمو عمانی: ۴ عدد
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ بامیه: ۵۰۰ گرم
▪ زعفران: یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خردشده را در روغن ۵ دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی و گوشت را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب را افزوده و یکی، دو ساعت حرارت دهید. لیمو عمانی را اضافه کنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا بهخوبی جا بیفتد.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه قوه قضائیه مجلس دولت رهبر انقلاب دولت سیزدهم شورای نگهبان صادق زیباکلام مجلس دوازدهم انتخابات
تهران هواشناسی پلیس قتل پلیس راهور بارش باران شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت سیل دستگیری زلزله
قیمت دلار قیمت طلا بورس خودرو سایپا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
نمایشگاه کتاب همایون شجریان سحر دولتشاهی کتاب فردوسی شاهنامه نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حج
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس چین افغانستان طوفان الاقصی ترکیه
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر فولاد لیگ برتر ایران مهدی طارمی باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی همراه اول گوگل موبایل فناوری تبلیغات دوربین شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک
خواب بارندگی کاهش وزن زوال عقل سلامت روان کودک تجهیزات پزشکی افسردگی واکسن فشار خون