یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
حس چشایی و بویایی
ما به کمک حس چشایی و بویایی، می تونیم چیزی رو که می خوریم بشناسیم مثلا تشخیص بدیم که توت فرنگی خوردیم یا انگور! انسان ها از زبان خود برای چشیدن خوراکی ها استفاده می کنن و طعم های شیرین، شوری، تلخی یا ترشی رو تشخیص می دن.سگ ها می تونن بوهایی رو که آدم ها تشخیص نمی دن، احساس بکنن و به همین دلیل، کمک خوبی برای پلیس ها هستن.
بوها از میان بینی ما به سمت مغز یعنی جایی که بو تشخیص داده می شه، می رن و حس بویایی به ما اجازه می ده غذاهای مختلف رو بشناسیم و چیزهایی رو که دوست داریم یا دوست نداریم، از هم دیگه تشخیص بدیم.موقع سرماخوردگی حس بویایی ضعیف می شه و دکترها توصیه می کنن که اصول بهداشتی و مراقبتی رو به هنگام سرما خوردگی رعایت کنیم تا زودتر سلامتی خودمون رو به دست بیاریم و به حس بویایی ما بر اثر بیماری آسیب نرسه.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس سید ابراهیم رئیسی دولت مجلس یازدهم دولت سیزدهم رئیس جمهور رسانه رئیسی سیدابراهیم رئیسی ابراهیم رئیسی
سیل مشهد هواشناسی سیل مشهد تهران سیلاب بارش باران آموزش و پرورش سلامت خراسان رضوی سازمان هواشناسی وزارت آموزش و پرورش
قیمت دلار خودرو حقوق بازنشستگان دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو یارانه مالیات مسکن بورس
نمایشگاه کتاب سینمای ایران موسیقی لیلا حاتمی زری خوشکام تلویزیون علی حاتمی کتاب سینما نمایشگاه کتاب تهران سریال دفاع مقدس
دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر بازی فدراسیون فوتبال تراکتور اشکان دژاگه مهدی تاج لیگ برتر ایران بارسلونا مس رفسنجان
هوش مصنوعی گوگل ناسا هواپیما فناوری آیفون موبایل اپل اینترنت سامسونگ ربات
سازمان غذا و دارو استرس رژیم غذایی پزشک قلب کاهش وزن سلامت روان ویتامین