سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش به
ممكن است خورش «به»، به خوشمزگی قیمه و قرمه نباشد اما دست كمی از آن ها ندارد.
اكنون فصل آمدن «به» به بازار است. كدبانوی منزل با مصرف وقت یك ساعته می تواند خورش خوش عطر «به» را برای شام امشب و یا ناهار فردا تدارك ببیند.
● مواد لازم:
▪ گوشت: ۳۰۰ گرم
▪ به: ۲ عدد بزرگ،
▪ پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ آبلیمو: نصف استكان
▪ شكر: یك قاشق مرباخوری
▪ زعفران ساییده یا
▪ رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل: به مقدار دلخواه و كافی و استاندارد!
● شیوه پخت:
گوشت تكه تكه شده را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می گذاریم با حرارت بپزد. آن گاه پوست به را گرفته و چهار قاچ می كنیم و تخم های آن را جدا كرده و پره پره می كنیم. به ها را كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم. اكنون نوبت افزودن شكر و آبلیمو و زعفران و نمك و فلفل رسیده است. حال حرارت را كمتر می كنیم و اجازه می دهیم تا خورش به جا بیفتد. این غذا اصلیتش ایرانی است.
ما ایرانیان خورش را قاتق نان و پلو می كنیم. شما هم دست به كار شوید و در همین مدت یك ساعته، برنج را دم بیندازید!
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
یمن حسین امیرعبداللهیان حسن روحانی رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
سلامت بارش باران پلیس راهور هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل سیل سازمان هواشناسی پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو مسکن بازار خودرو قیمت دلار سایپا قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
نمایشگاه کتاب تهران محمد رسول اف کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون تئاتر رضا عطاران حج سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
شیر سلامت روان کنسرو خواب تجهیزات پزشکی فشار خون