جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

به ملت اهانت نکنید


به ملت اهانت نکنید
با توجه به در پیش بودن رقابت های انتخاباتی، پیش بینی می شد که هر چه به روز ۲۲ خرداد سال ۸۸ نزدیک تر شویم فضای جامعه انتخاباتی تر شده و طبیعتا برخی جملات و گفته ها بر زبان حامیان کاندیداهای محترم جاری خواهد شد که نسبت به زمان های عادی و غیرانتخاباتی مقداری تندتر بیان می گردند. اما کمتر کسی منتظر شنیدن اهانت به بخش عظیمی از ملت شریف، نجیب و بزرگوار ایران در این روزها می باشد. ظاهرا از دید و نظر برخی از اعضا و حامیان یک جناح خاص سیاسی هر کسی با فکر، عقیده و رای آنان همراه نگردد مستوجب هر نوع تهمت و اهانت است.
عضو یکی از تشکل های محوری جناح موسوم به راست (اصولگرایان) طی سخنانی در جمع تعدادی از مردم قزوین مطالب و سخنانی بر زبان جاری کرده است که جز اهانت به مردم پیام دیگری در بر ندارد. وی در بخشی از سخنرانی اش می گوید: آنها (کاندیداهای اصلاح طلب) تنها می توانند آرای اراذل و اوباش را کسب کنند. اولین نکته در پاسخ وی این جمله و فراز گهربار و تابناک بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) است در وصیتنامه سیاسی - الهی اش است که به صراحت می فرمایند: من با جرات مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله صلی الله علیه و آله و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین و حسین بن علی صلوات الله و سلامه علیهما می باشند.
این واعظ از کجا یقین حاصل نموده اند که بخشی از کسانی که به کاندیداهای اصلاح طلب رای خواهد داد از جمله افراد موردنظر آن عبدصالح نیستند؟ ایشان با کدام تحقیق علمی و نظرسنجی معتبر و با کدام شناخت به این نتیجه رسیده اند که کاندیداهای اصلاح طلب تنها آرای اراذل و اوباش را جذب خواهند نمود؟ احتمالا وی حق رای را فقط برای عده ای خاص قائل بوده و از تسری این حق به مخالفان فکری خویش نه تنها دریغ می ورزند بلکه آنان را با رکیک ترین الفاظ مورد خطاب قرار می دهند.
حق خدادادی انتخاب کردن که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده است، چنان از استحکام برخوردار است که حتی کسانی که در چند قدمی چوبه دار اعدام قرار دارند یا به دلیل انجام جرائم بزرگ در زندان به سر می برند را نمی توان از آن محروم نمود.
بردن صندوق های اخذ رای به زندان ها در هنگام برگزاری انتخابات مختلف دلیل قاطع بر تائید این ادعا است. علی رغم اینکه حتی چنین اشخاصی از شرکت در عرصه تعیین سرنوشت محروم نگردیده اند; متاسفانه عده ای برای مخالفان فکری خویش که در میان آنها انسان های نماز شب خوان، متدین، جبهه رفته، شهید داده، جانباز، دلسوز مملکت و... قرار دارند را اینچنین مورد اهانت قرار می دهند.
در دنیای ناجوانمردی و توطئه های رنگارنگ، مردم تنها سرمایه اصلی جمهوری اسلامی ایران هستند، همین مردم بوده اند که نظام را از گردنه های صعب العبور و دره های هولناک توطئه های دشمنان به سلامت عبور داده اند اینگونه با آنان سخن می گویند.
خود و همفکران خویش را عین دیانت و مساوی با ارزش ها و انقلاب قلمداد نمودن و دیگران را مساوی با هر نوع بدی و ناهنجاری معرفی کردن دردی است که گریبان جامعه ما را گرفته و بسیاری از نیروهای خدوم و انقلابی و توانمند کشور توسط همین تفکر مخرب گوشه نشین شده اند.
به راستی این چه روش خطرناکی است که عده ای در پیش گرفته اند، هرگاه مردم به جریان همفکرشان رای بدهند پس رای دهندگان انقلابی، پاکدامن، باشعور سیاسی بالا، وظیفه شناس، دشمن کوب و... می شوند و هر وقت از آنان رویگردان شده و به جناح مقابل رای می دهند با به کار بردن کلمات و جملات رکیک، چنین القابی بهآنها داده می شود؟
جهت مزید اطلاع فرد یاد شده نتیجه یک انتخابات نمادین در دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران که در آن ۵۱۶۷ دانشجوی عزیز شرکت داشته اند اعلام می کنم. براساس نتایج شمارش آرا این انتخابات از مجموع آرای ذکر شده آقای مهندس میرحسین موسوی یکی از کاندیداهای اصلاح طلب ۷۲ درصد آرا را کسب نموده است. کاری به تبعات سیاسی و بازتاب های منفی جهانی این موضع گیری ندارم اما اینک از حضرت ایشان می پرسم، اگر چنانچه فردا روز اکثریت ملت ایران مانند فرزندانشان در مراکز آموزش عالی به اصلاح طلبان رای دادند جنابعالی چگونه می توانید به چهره هموطنانتان بنگرید؟ جنابعالی عضو یک تشکل بسیار قابل احترام و با سابقه درخشان مبارزاتی و مورد وثوق ملت هستید چرا به خاطر پیروزی کاندیدای محترم مورد نظرتان این چنین به جایگاه والای این تشکل که شخصیت های ارزنده و ارزشمندی در آن عضویت دارند ضربه می زنید؟
وی در ادامه سخنرانی اش می گوید: من مفهوم اصلاحات را طی هشت سال حکومت آنان و زمان کنونی نفهمیدم اما اگر معنی دقیق اصلاح طلبی را فردی توانست برای من معنی کند به آن هدیه می دهم. اگرچه بارها و بارها معنی و مفهوم اصلاحات توسط شخصیت های محترمی چون آقایان خاتمی، کروبی و همچنین نظریه پردازان و طرفداران این تفکر بیان گردیده است، اما نگارنده در این مختصر و با توجه به اظهارات بزرگان مورد اشاره بر این باور که اصلا حات یعنی مردم صاحب اصلی نظام و کشور هستند، مسئولیت ها ارث هیچ کس نیست و رئیس جمهور، رئیس دستگاه قضایی، رئیس مجلس، وکیل ، وزیر ، استاندار و ... خادم و نوکر بی ادعای مردم هستند، پرسشگری شجاعانه و بدون لکنت زبان حق مردم و پاسخگویی شفاف و روشن وظیفه حتمی مسئولین است، دخل و خرج مملکت باید حساب و کتاب داشته باشد و متخلفین و دست اندازان به بیت المال باید مجازات شوند و به عنوان مثال وضعیت بیش از سه میلیارد دلا ر درآمدی که براساس اعلا م دیوان محاسبات طی سال های ۸۵ و ۸۶ به حساب خزانه واریز نگردیده در منظر ملت مشخص و معلوم شود، در منطق اصلا ح طلبی نه تنها رای ملت تزئینی نیست بلکه انتخابات حق مسلم مردم و میزان رای ملت و ملا ک اکثریت است، آزادی های مشروع حق اولیه مردم بوده و هیچ کس حتی با وضع قوانین نمی تواند و نباید آنهارا محدود نماید.
جایگاه ها و سازمان ها و نهادهای نظام متعلق به همه مردم بوده و فراتر از جناح ها و جریانات سیاسی هستند و هیچ جناحی نباید برای رسیدن به هدف های سیاسی خویش از آنها استفاده ابزاری نموده و جایگاه آنها را تضعیف نماید. همه جریانات سیاسی و احزاب شناسنامه دار حق اظهار نظر داشته و کسی حق اهانت و توهین به آنان را ندارد. همگان باید در برابر رای اکثریت ملت سر تسلیم فرود آورده و آن را بپذیرند، هیچ نهاد و سازمانی برای انجام وظیفه و خدماتی که به جامعه هدف ارائه می دهد حق منت گذاشتن نداشته و نباید در قبال انجام وظایف از آنان توقع همراهی سیاسی و فکری داشته باشد و ... اینها بخشی از مطالبات ملت ایران است که به خاطر آن قیام کرده و شهید داده و هزاران سختی را با افتخار تحمل نموده و در انقلا ب اسلا می آن را یافته اند. این مطالب و موضوعات نیز در قانون اساسی مترقی جمهوری اسلا می آمده و تامل در سیره عملی حضرت امام خمینی «ره» و مقام معظم رهبری نشان می دهد که رهبران بزرگوار و فرزانه انقلا ب بارها و بارها بر آنها تاکید داشته و دارند.
در یک جمله باید گفت که اصلا ح طلبی در ذات انقلا ب با شکوه اسلا می ملت ایران قرار داشته و انشا»الله از این به بعد نیز با همت مردم این روند ادامه خواهد یافت. علت اساسی و اصلی حمایت اکثریت ملت ایران از برنامه های اصلا ح طلبی همخوانی آن با اهداف عالیه انقلا ب اسلامی بهمن ۵۷ می باشد
نویسنده : کرم محمدی
منبع : روزنامه مردم سالاری