دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
آیا مایکروویو مواد مغذی غذا را از بین میبرد؟
اجاقهای مایکروویو مواد مغذی خوراکیها را از بین نمیبرند، اما سبزیجاتی که آبپز میشوند، به سرعت محتوای ویتامینهای خود را از دست میدهند.
در یک بررسی در دانشگاه کورنل در آمریکا هنگامی که اسفناج درون مایکروویو پخته شد، اغلب مواد ویتامینهای آن حفظ شد.
اما هنگامی که سبزیجات دارای برگهای سبز که غنی از اسیدفولیک - نوعی ویتامینB - را آبپز کردند، ۷۷ درصد اسید فولیک خود را از دست دادند.
گوشتی که با مایکروویو پخته شده بود، نیز نسبت به گوشت سرخکرده در ماهیتابه بیشتر مواد مغذی خود را حفظ کرد.
در یک بررسی دیگر در اسپانیا در سال ۲۰۰۳ کلم براکلی که با مایکروویو آبپز شده بودند، بیشتر مواد آنتیاکسیدان خود را از دست داد. اما پختن کلم بدون آب یا بخارپز کردن آن به حفظ ویتامینهای آن کمک میکند.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رهبر انقلاب سقوط بالگرد رئیسی ریاست جمهوری
تهران هواشناسی قتل پلیس فضای مجازی سرقت وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی مشهد کنکور بارش باران
بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو خودرو ایران خودرو مسکن دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بورس بازار خودرو حقوق بازنشستگان
شهید سینما هنرمندان تلویزیون موسیقی سریال سینمای ایران تئاتر جشنواره کن قرآن کریم کتاب دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس ترکیه رفح نوار غزه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر ایران لیگ برتر والیبال استقلال خوزستان باشگاه پرسپولیس بارسلونا
هوش مصنوعی کودکان سامسونگ اپل ایلان ماسک ماهواره گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی افسردگی سکته مغزی نمک سرطان تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن زوال عقل