یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی فراورش شیر
نویسنده : سرلک - راحله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۲۸
رده دیویی : ۳۳۸.۱۷۷۱
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : HD۹۲۸۲/آ۲س۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۴۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۵۰۶-۰۱-۹
این کتاب حاوی اطلاعاتی است درباره شیر و ارزش غذایی فراوردههای حاصل از ان که ذیل عناوین از این دست به طبع رسیده است: 'علت هموژنیزاسیون شیر چیست', 'ویژگیهای مواد اولیه شکلات', 'انواع ماست', 'اصطلاحات طبقهبندی پنیر', 'مقایسه ترکیبات شیمیایی شیر, خامه, کره', 'ویژگیهای پودر کاکائو از نظر استاندارد ملی مواد غذایی' و 'امولسیفایرها و پایدار کنندهها'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی رسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام دولت مجلس دولت سیزدهم رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو قیمت دلار مالیات دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی نمایشگاه کتاب جشنواره کن زری خوشکام سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی تراکتور لیگ برتر اشکان دژاگه فدراسیون فوتبال بارسلونا سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون هواپیما گوگل فناوری اپل سامسونگ موبایل
زنان رژیم غذایی کاهش وزن سرطان سلامت قلب ویتامین پوست سلامت روان بارداری