یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی فراورش شیر


تکنولوژی فراورش شیر
نویسنده : سرلک - راحله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۲۸
رده دیویی : ۳۳۸.۱۷۷۱
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : HD۹۲۸۲/آ۲س۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۴۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۵۰۶-۰۱-۹

این کتاب حاوی اطلاعاتی است درباره شیر و ارزش غذایی فراورده‌های حاصل از ان که ذیل عناوین از این دست به طبع رسیده است: 'علت هموژنیزاسیون شیر چیست', 'ویژگی‌های مواد اولیه شکلات', 'انواع ماست', 'اصطلاحات طبقه‌بندی پنیر', 'مقایسه ترکیبات شیمیایی شیر, خامه, کره', 'ویژگی‌های پودر کاکائو از نظر استاندارد ملی مواد غذایی' و 'امولسیفایرها و پایدار کننده‌ها'.