شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مربای شقاقل


شقاقل  :  ۱۰۰۰ گرم
شکر  :  ۱۰۰۰ گرم
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آبش را عوض کنید. سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک‌ساعت بجوشانید.
آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک‌بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل‌ها پخته شد، از روی آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آبش را عوض کنید.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید