یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مارمالاد کیوی
● مواد لازم :
▪ کیوی پوست گرفته و خرد کرده ۱ کیلو
▪ لیمو ترش ۲ تا ۳ عدد
▪ شکر ۵/۱ کیلو
▪ به دانه ۳ یا ۴ قاشق
● طرز تهیه :
لیمو را آب بگیرید . کیوی را خرد کرده یا حلقه حلقه کنید . آب لیمو را روی کیوی بریزید و زیر و رو کنید . بهدانه را در سه لیوان آب بجوشانید تا حجم آن به نصف برسد ، سپس آن را صاف کنید . کیوی و آب لیمو را در ظرف پیرکس یا لعابی بریزید . آب بهدانه را روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا با آتش ملایم ۳۰ دقیقه بجوشد . سپس آن را با گوشتکوب له کنید . شکر را با سه لیوان آب بجوشانید و کف آن را بگیرید و به کیوی اضافه کنید بعد هم بزنید و آن را روی آتش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید . اگر کفداشت ، کف آن را بگیرید و از روی حرارت بردارید . پیش از خنک شدن یک تا دو بار مارمالاد را هم بزنید و در ظرف و بانکه دربسته نگهداری کنید .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی چین شورای شهر تهران شورای شهر شهرداری تهران پلیس قتل سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان استقلال تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت ناسا گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
موز خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر