دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کشت در تخم مرغ بارور


کشت در تخم مرغ بارور
جنین جوجه ۵تا ۱۵روزه برای مطالعات ویروسی و تکثیر ویروسها به کار می‏رود و این مسأله به علت فواید زیادی است که این کار در مطالعات پزشکی در بر دارد. این تکنیک خرج کمتری در بر داشته و کمتر موجبات خستگی پرسنل را فراهم می‏آورد و درجه کمتری از عفونت متقاطع را نشان می‏دهد. تخم مرغهای با پوسته تیره معمولا برای این منظور قابل استفاده نمی‏باشند زیرا نور دادن به این قبیل تخم‏مرغها مشکل است. تخم مرغهای نژاد لگهورن برای این کار اغلب به وسیله ویروس شناسان ترجیح داده می‏شود. اگرچه تخم بوقلمون، اردک و مرغ شاخدار و کبوتر نیز مورد استفاده قرار می‏گیرند. تخم مرغها را ابتدا در حرارت ۱۰تا ۱۵درجه سانتیگراد انکوباسیون نموده و سپس در حرارت ۳۸تا ۳۹درجه سانتیگراد در انکوباتور قرار داده می‏شوند و رطوبت ۵۵تا ۶۰درصد را برای این کار در نظر می‏گیرد. پس از اینکه تخم مرغها در گرمخانه قرار داده شدند از نظر اطمینان یافتن از زنده بودن جنین قبل از تلقیح مورد آزمایش قرار می‏گیرند. تخم مرغ از طریق نور دادن، با قرار دادن آن روی جعبه‏ای که محتوی لامپ ۱۰۰وات در فضای تاریک جعبه است روشن می‏شود و وضع داخلی آن مشخص می‏گردد
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید