چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


غذاهای فرانسوی: قدم به قدم


تاریخ نشر : ۸۵۰۴۲۱
تیراژ : ۵۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۸۳۴-۱۱-۳
شماره کنگره : ۸۵۴۲۱۰۳۱
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۴۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : رحلی
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : ترجمه
نویسنده : کلارک - پاملا
ویراستار : پیاده - بهناز
مترجم : روحانی - راستین