یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
پروتئین سویا
نویسنده : میرزایی - حبیبالله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۵
رده دیویی : ۶۳۳.۳۴۹۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۲۰۵/س۹م۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۰-۹
فصل اول کتاب به تاریخچه, ساختمان و ترکیبات دانه سویا و میزان پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری اختصاص دارد. در فصل دوم محصولات مختلفی که از پروتئین سویا در سطح جهان تولید میشود بررسی گردیده است در فصل سوم درباره نقش پروتئین سویا در سلامتی انسانها و فواید استفاده از آن و ارزش غذایی این محصول پروتئینی بحث شده است. فصل چهارم مشتمل است بر خواص تابعی پروتئین سویا و مقایسه آن با پروتئینهای شیر, ماست و پنیر. فصل پنجم به محصولات لبنی سویا و روشهای تولید آنها اختصاص دارد. در فصل ششم روش تولید لیستین با عنوان یک محصول فرعی با ارزش در کارخانجات روغنکشی بیان شده است. در فصل هفتم, روشهای کنترل کیفی روزانه و آزمایشهای تخصصی مربوط به پروتئین سویا توضیح داده میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات دولت مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم امیرعبداللهیان حسن روحانی دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سیل فضای مجازی سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران آموزش و پرورش یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه قیمت طلا بانک مرکزی مسکن دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه اوکراین نوار غزه انگلیس یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون تبلیغات ناسا عکاسی مایکروسافت
ویتامین کاهش وزن دیابت خواب بیمارستان سلامتی چای افسردگی توت فرنگی فشار خون چاقی آلرژی