یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


پروتئین سویا


پروتئین سویا
نویسنده : میرزایی - حبیب‌الله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۵
رده دیویی : ۶۳۳.۳۴۹۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۲۰۵/س۹م۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۰-۹

فصل اول کتاب به تاریخچه, ساختمان و ترکیبات دانه سویا و میزان پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه ضروری اختصاص دارد. در فصل دوم محصولات مختلفی که از پروتئین سویا در سطح جهان تولید می‌شود بررسی گردیده است در فصل سوم درباره نقش پروتئین سویا در سلامتی انسان‌ها و فواید استفاده از آن و ارزش غذایی این محصول پروتئینی بحث شده است. فصل چهارم مشتمل است بر خواص تابعی پروتئین سویا و مقایسه آن با پروتئین‌های شیر, ماست و پنیر. فصل پنجم به محصولات لبنی سویا و روش‌های تولید آن‌ها اختصاص دارد. در فصل ششم روش تولید لیستین با عنوان یک محصول فرعی با ارزش در کارخانجات روغن‌کشی بیان شده است. در فصل هفتم, روش‌های کنترل کیفی روزانه و آزمایش‌های تخصصی مربوط به پروتئین سویا توضیح داده می‌شود.