دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای کامل غذاهای شفابخش


راهنمای کامل غذاهای شفابخش
نویسنده : اورسل - آماندا
مترجم : مرتضوی - ساسان
زیر نظر : حسن‌زاده - فرزانه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۲۹
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۷۸۴/ف‌لا۸ر۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۱-۹۷۷-۳

این کتاب حاوی اطلاعاتی است درباره استفاده از گیاهان, میوه‌ها و غذاها برای درمان و پیشگیری از برخی بیماری‌ها و حفظ سلامت اعضای بدن. عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از: 'قلب و گردش خون', 'پوست', 'دستگاه گوارش', 'سیستم تنفسی', 'سیستم اداری', 'ماهیچه‌ها, استخوان‌ها و مفصل‌ها', 'چشم‌ها, گوش‌ها, بینی, گلو و دهان', 'سیستم ایمنی', 'سیستم مترشحه داخلی', 'سلامت مردان و زبان' و 'سیستم عصبی'.