چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا


بیوشیمی کامبوجا


بیوشیمی کامبوجا
نویسنده : یوسفی - رضاحبیبی‌رضایی - مهرانموسوی‌موحدی - علی‌اکبر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۰/۲۶
رده دیویی : ۶۱۵.۳۲۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۰-۰۶۰۵-X

در این کتاب نخست از تاریخچه قارچ کامبوجا سخن به میان می‌آید, سپس ترکیبات و خواص آن به تفصیل تشریح می‌شود .توان هم‌زادیی کامبوجا در مورد ترکیبات زاید با داخلی و خارجی, توان آنتی‌بیوتیکی کامبوجا و از بین بردن طیف گسترده‌ای از میکروب‌های مضر, افزایش بازده هضم و جذب مواد غذایی, دخالت در فرایندهای انرژی زایی, لطافت و زیبایی پوست و مو, جلوگیری و کنترل عوارض و مشکلات حاد نظیر سرطان, و افزایش مقاومت دفاعی بدن در مقابل آلوده کننده‌ها از جمله مباحث کتاب به شمار می‌آید .