دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


پروتئین‌ها


پروتئین‌ها
نویسنده : اینگلیش - جین
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۱۲.۰۱۵۷۵
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۳-۱

پروتئین چیست پروتئین‌ها از چه ساخته شده‌اند هشت اسید آمینه ضروری برای سلامت و تندرستی بدن چیستند چه غذاهایی پروتئین دارند پروتئین چگونه کاشته می‌شود پروتئین‌های لازم برای بدن انسان کدام‌اند مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه انسان چه میزان است و بسیاری از سوال‌های مربوط به پروتئین‌ها در این کتاب از مجموعه ((تغذیه و تندرستی)) پاسخ گفته شده است.کتاب با تصاویر رنگی همراه است و با شرح واژه‌های تخصصی به پایان می‌رسد .