یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
شله زرد
● مواد لازم (برای ۴ نفر):
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪ شکر ۱ کیلو
▪ روغن
▪ زعفران ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ گلا ب ۲/۱ پیمانه
▪ پسته و بادام خرد شده
▪ دارچین ۱ قاشق
● طرز تهیه:
برنج را بخوبی می شوییم تا آب آن کا۶۵۲۵۲;۶۵۲۷۲; زلا ل شود بعد ۲ برابر برنج آب روی برنج میریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید گاهی کف برنج را می گیریم وقتی مغز برنج نرم شد شکر را بدقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کا۶۵۲۵۲;۶۵۲۷۲; جا بیافتد . در صورتیکه شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به آن اضافه می کنیم
آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوییم و داخل شله زرد می ریزیم و گلا ب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملا یم برای نیم ساعت بماند . بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آنرا با دارچین
و خلا ل پسته و بادام تزیین می کنیم .
منبع : آشپزباشی
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا