شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم:
▪ پودر ژلاتین ۱/۵قاشق سوپ خوری،
▪ پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری،
▪ شکر سه چهارم پیمانه،
▪ خامه،
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال یک پرتقال برای تزئین.
● طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید. سپس شکر را به آن بیفزایید. آنقدر تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود. رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید و بعد ژلاتین را به مواد اضافه نمایید. در ظرف جداگانه ای خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید. قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را بصورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه و یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
منبع : روزنامه ابتکار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل