شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش اماج


آرد سفید  :  ۳۷۵ گرم
پیاز  :  ۲ عدد
لوبیا  :  ۱۰۰ گرم
عدس  :  ۱۰۰ گرم
سبزی  :  ۱ کیلو


آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.