چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

هشت توصیه مهم در زمان جوجه‌ریزی


▪ شستشو : آشیانه‌ها بایستی به دقت شستشو و ضدعفونی شوند. باید دقت كافی در تخلیه كود و بقایای دوره قبلی پرورش به عمل آید.
▪ حرارت: دمای مناسب آشیانه‌ها ۲۸ درجه سانتی گراد می‌باشد. توجه نمائید كه قبل از رسیدن جوجه‌ها، محل كاملا گرم گردد.
▪ توزیع : دقت كنید كه جوجه‌ها ۳۴ درجه سانتی گراد است.
▪ آب : بلافاصله پس از توزیع جوجه بایستی آب در اختیارشان قرار بگیرد.
دمای آب نبایستی از ۱۷ درجه سانتی گراد كمتر باشد. آب بایستی تازه و كاملا تمیز و بهداشتی باشد.
▪ غذا : بهترین زمان شروع دادن حداثل ۳ ساعت پس از ورود جوجه‌ها میباشد. دقت كنید كه جوجه‌ها حتما قبل از نوشیدن آب از دان استفاده نكنند.
▪ روشنایی: در سه روز اول پرورش حداقل روزانه ۲۳ ساعت روشنایی با شدت كامل لازم و ضروری میباشد.
▪ آبخوری در هفته اول: دقت كنید كه در هفته اول، آبخوری جوجه‌ها به طرق ممكن از سطح پوشال بستر بالاتر قرار بگیرد.
▪ فواصل آبخوریها: آبخوری كافی در اختیار جوجه‌ها قرار بدهید (برای ۸۰ قطعه جوجه یك آبخوری). دقت كنید كه فاصله آبخوریها طوری باشد كه جوجه‌ها با طی مسافت حداكثر ۵/۱ متر به آن دسترسی پیدا كنند.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران