جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای تغذیه و آشپزی برای بیماران دیابتی


راهنمای تغذیه و آشپزی برای بیماران دیابتی
کد کتاب : ۱۳۴۸۵۷۵
نویسنده : فیروزه خرمشاهی,میچل بریدیل‌جانسون
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۱۱۰۳
رده دیویی : ۶۴۱.۵۶۳۱۴
قیمت : ۱۸۰۰۰
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۵۰۶۱-۱-X
موضوع : دیابت - رژیم درمانی - دستورالعملهای آشپزی