یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
دسر گیلاس
● مواد لازم:
▪ کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)
▪ کمپوت آناناس قوطی (بدون آب)
▪ پودر شکر ۱۵۰ گرم
▪ خلال پسته و بادام رویهم ۶ قاشق غذا خوری
▪ خامه ۳۰۰ گرم
▪ بیسکویت ویفر ۲ بسته
● طرز تهیه:
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم میزنیم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد از فرم گرفتن خامه را در یک کاسه میریزیم و کمپوت گیلاس آبگرفته را به آن اضافه میکنیم و با ریستک به آرامی هم میزنیم و کمپوتهای سیب، هلو، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم و در یخچال میگذاریم.
در یک دیس بیسکویتهـــا را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به بلندی ۵ سانتیمتر برش میدهیم و دور تا دور دیس، میچینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس میکشیم و با خلال پسته و بادام آن را تزئین میکنیم. هرچه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
منبع : هنر در خانواده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران جنگ رئیسی افغانستان گشت ارشاد
تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس دستگیری وزارت بهداشت سیل قتل سلامت کنکور سازمان هواشناسی تصادف
قیمت دلار مالیات خودرو قیمت خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران فیلم سریال پایتخت سینما موسیقی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس رئال مادرید
فناوری همراه اول تبلیغات گوگل اپل سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان ربات
خواب بارداری دندانپزشکی میوه مالاریا