یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
قهوه ترک
قهوه : ۱ قاشق مربا خوری
شکر : ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب : ۱ فنجان
تهیه قهوه ترک شاید کار سادهائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری بهکار برد.برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوهخوری آب سرد در نظر میگیریم.ممکن است بهجای آب شیر مصرف کنیم بدیهی است که قهوه یا شیر خوشمزهتر میشود.
طرز تهیه: قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم قهوه جوش را روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش آمده و کف آن بالا بیاید.
نکته حساس به موقع برداشتن قهوه از روی آتش است یعنی باید به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه چند جوش بزند قهوه را از روی آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوی در فنجانها ریخت و بعد فنجانها را با قهوه پر نمود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا