یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ماهی معطر


ماهی معطر
● مواد لازم
▪ نصف فنجان آرد ذرت
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری خشک
▪ یک قاشق مرباخوری پودر پیاز
▪ یک قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری پوست خشک لیمو
▪ کمی فلفل
▪ ۳۰۰ گرم ماهی قزل آلا یا فیله ماهی
▪ یک قاشق مرباخوری کره
● طرز تهیه
مواد را با هم مخلوط کرده و ماهی ها را برای یک ساعت در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
کره را در تابه ریخته و ماهی های طعم دار شده را در آن سرخ کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید