یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ماهی با سس گوجه فرنگی


پیاز  :  ۳ عدد
روغن  :  ۲ قاشق سوپخوری
ماهی  :  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :   قدری
نوع ماهی مطابق با میل خودتان است، پس از انتخاب ماهی را تمیز کرده قطعه قطعه می‌کنید و کباب نمائید.
پیاز را در روغن کمی سرخ نموده یک قاشق آرد رویش پاشیده رب گوجه فرنگی حل شده در آب رویش ریخته.
قطعات کوچک ماهی کباب کرده را روی آن بچینید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بپزید.


همچنین مشاهده کنید