شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


نمک خوراکی: ویژگیهای نمک خوراکی، نمک در صنایع غذایی، تکنولوژی تولید نمک، کنترل کیفی نمک


تاریخ نشر : ۸۵۰۵۱۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۴۴-۰۶-۹
شماره کنگره : ۸۵۵۱۵۰۱۵
رده دیویی : ۶۶۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف و گردآوری
نویسنده : نیایش - سعید