جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
میوه پرخاصیت
در این فصل از سال توجه مردم بیش از هر زمان دیگری به مصرف ویتامین C جلب میشود تا از بیماریهایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری شود.
در بین مردم مرکباتی نظیر پرتقال و لیمو شناختهشدهترین منبع ویتامین C به شمار میآیند که مشتریان زیادی دارند.
اما شاید کمتر کسی به کیوی و خواص آن توجه کند. باید گفت که این میوه مملو از خاصیت است و ویتامین C موجود در آن نه تنها از پرتقال و لیمو کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست.
همچنین باید گفت که دانههای سیاه موجود در کیوی حاوی ویتامین D است.از سوی دیگر، کیوی از میوههای بسیار کمکالری است(در هر ۱۰۰ گرم ۶۱ کالری) و از همین رو مصرف آن در رژیمهای لاغری توصیه میشود.
شاید شنیده باشید که از کیوی برای ترد کردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده میکنند. باید گفت که این میوه به هضم غذاهای گوشتی در بدن نیز کمک میکند.
البته مصرف کیوی در افرادی که به سنگ کلیه دچارند با احتیاط توصیه میشود. در ضمن کیوی را باید با فاصله ۲ تا ۳ ساعت پس از مصرف لبنیات خورد تا از جذب کلسیم آنها جلوگیری نکند.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه