چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

نواقص همایش اول جبران خواهد شد


دکتر کریم زادگان، دبیر اجرایی همایش آموزش الکترونیکی با اشاره به استقبال از برگزاری این همایش در خرداد ماه سال گذشته بیان داشت: این همایش با برنامه ریزی کار گروه آموزش الکترونیکی تکفا درتاریخ ۲۰ و ۲۱ دی ماه سال جاری در سالن همایش های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود. وی افزود: ساختار محتوایی همایش شامل ارائه‌های راهبردی ،مقالات تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، یزگردها و نمایشگاه دستاوردها است ضمن این که مقالات وگزارش‌های مورد تایید کمیته علمی همایش از سوی همایش مورد حمایت مادی ومعنوی قرار خواهند گرفت. وی یادآور شد: ثبت نام شرکت درهمایش از ۱۸ مهر آغاز شده و تا۲۵ آذر ماه ادامه خواهد داشت در این رابطه ثبت نام اضطراری نیز در نظر گرفته شده که مدت آن از ۲۸ آذر تا ۹ دی ماه با افزایش مبلغ ورودی خواهد بود.
ارسال مقالات نیز حداکثر ۲۷ آبان ماه ونتایج داوری آن ۲۸ آذر ماه خواهد بود.وی برخی از محورهای اصلی مورد توجه همایش را سیاست‌ها، قوانین و مقررات، مالکیت معنوی، امنیت برای آموزش الکترونیکی، محیط یادگیری و آموزش مبتنی بر وب، استانداردهای آموزش الکترونیکی، تولید محتوا و شاخص‌های ارزیابی و سنجش، سیستم‌های آموزش هوشمند، مدیریت دانش و سیستم‌های مبتنی بر شناسایی رفتار دانست. از دیگر مباحثی که در همایش آموزش الکترونیکی مطرح خواهد شد می توان به کتابخانه‌های دیجیتالی، خدمات و معماری اطلاعات، ابزارهای تولید و طراحی محتوا در آموزش الکترونیکی، آموزش مبتنی بر فناوری اطلاعات برای معلولان، آموزش از راه دور در محیط‌های چند رسانه‌ای، فناوری وب و عوامل هوشمند درآموزش، شیوه‌های نوین یادگیری در آموزش مجازی و سیستم‌های مدیریت آموزش الکترونیکی (LCMS ،LMS) اشاره کرد.دبیر اجرایی این همایش تصریح کرد: ثبت نام جهت شرکت در همایش، ارائه مقاله، در خواست برگزاری کارگاه آموزشی، درخواست غرفه در نمایشگاه و حضور درکارگاه آموزشی از طریق پایگاه همایش به نشانی www.elearning.ir انجام می‌شود.
درادامه جلسه دکتر حمید رضا ربیعی، دبیر علمی دومین همایش آموزش الکترونیکی، تاکید بیشتر این دوره از همایش را برای جنبه‌های علمی دانست که از صاحبنظران این حوزه خواسته شده مقالات سفارش را برای همایش تهیه کنند. وی از مشخصات این دوره را کیفیت مطلوب مقالات نسبت به دوره قبل و برگزاری میزگردهای بین المللی به صورت حضوری مجازی دانست.
در ادامه مراسم مهندس نوابخش، مشاور مدیر طرح توسعه فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، این وزارتخانه را به عنوان دستگاهی دانست که تاکنون ورود به مباحث فناوری اطلاعات اقدامات ثمر بخش را انجام داده است. وی افزود: وزارت آموزش و پرورش، تجربه بسیار موفقی را از شرکت در اولین همایش آموزش اکترونیکی بدست آورد و آن را فرصت مغتنمی می‌داند که تعداد زیادی ازکارشناسان ومدرسان درآن شرکت کردند.
وی یادآور شد : در دومین همایش، تمهیدات وتسهیلات خاصی را برای دبیران ومعلمان متقاضی برای حضور در نظر گرفته‌ایم و علاوه بر آن در ارائه مقالات، کارگاه‌های آموزشی و در بخش نمایشگاه نیز حداکثر توان خود را به کار خواهد بست. گفتنی است حمایت کنندگان از این همایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور ، انجمن شرکت‌های انفورماتیک و مرکز فناوری اطلاعات وارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف محسوب می‌شود. دکتر کریم زادگان در پایان در پاسخ به خبرنگار هموطن سلام در خصوص حضور نیافتن شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات دیتای مخابرات که به نوعی در امر زیر ساخت مباحث آموزش الکترونیکی سهیم هستند و اکنون در صدد راه‌اندزای پورتال ملی و فراهم آوردن پهنای باند مناسب برای سامان بخشی به این قضیه هستند.گفت: این شرکت از لحاظ ماموریت سازمانی، وظیفه‌‌ای در خصوص مباحث آموزش الکترونیکی ندارد، هرچند تاکید می‌کنم این شرکت درفراهم آمدن زیر ساخت برای اجرایی شدن مباحث آموزش الکترونیک نقش عمده‌‌ای دارد.
وی افزود: باتوجه به اعلام حامیان این جشنواره، همچنان این بحث بسته نشده و نشست‌هایی را با سایر سازمان‌ها و شرکت‌های مرتبط خواهیم داشت.
منبع : WordNews