شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا در بیماری قند
لوبیا و ساثر بقولات از تنظیم كننده های جالب انسولین در بدن هستن بیماران دیابتیك درجه یك كه نیاز ه تزریق انسولین روزانه دارند پساز این كه به دستورات دركتر اندرسن در مورد رژیم غذایی با لوبیا عمل كردند موفق شدند مقدار تزریق انسولین راتا حدود ۳۸ درصد كاهش دهند و بیماران مبتلا به دیابت درجه ۲ یعنی بیمارانیكه پس از سن بلوغ به بیماری قند مبتلا شده اند و مقدار تولیدانسولین در بدن آنها كافی نیست بپس از اجرای رژیم دركتر اندرستن دیگر نیازی بهتزریق انسولین نداشته اند. دلیل آن این است كه لوبیا قند خون را خیلی آهسته وبتدریج بالا می برد و در نبیجه بدن انسان حتی با تولید مقداركمتری انسولین خواهدتوانست آنرا كنترل نماید . وبه علاوه لوبیا همراه سایر خواركی هایی كه از نظر پكتین و مواد صمغی غنی هستند موجب می شود كه گیرنده های انسولین بیشتری روی سطح سلولها پدید آیند و در نتیجه هورمون انسولین جای فرود و استقرار بیشتری روی سطح سلولها یافته و در نتیجه امكان بیشتری برای نفوذ در سلولها خوهد داشت.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان انتخابات شورای نگهبان حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا باران فضای مجازی هلال احمر آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن بانک مرکزی تورم قیمت دلار دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه موبایل تلفن همراه عکاسی
استرس کبد چرب فشار خون گرما