سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
بفرما آجیل
با وجود همه رژیمهای سخت و سفت که روی آن خط قرمز میکشند، با وجود گرانی وحشتناکاش و با وجود انواع خوردنیهای تازه برای پذیرایی از مهمانان در ایام نوروز، آجیل همچنان جزء محبوب پذیرایی نوروز است و هیچکس نمیتواند از آن صرفنظر کند، به همین دلیل بهتر است برخی نکات را دربارهاش بدانید.
● آجیل رنگینکمانی
حتی از کنار آجیلهای رنگ شده هم رد نشوید تا چه رسد به خریدشان! رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و غیره استفاده میشود، معمولا غیرمجاز هستند و گاهی حساسیتهای شدیدی را در مصرفکننده ایجاد میکند. ممکن است بخواهید بدانید چطور باید آجیلهای رنگ شده را تشخیص داد؟ چنانچه در هنگام مصرف تخمه، پسته و بادام، دستها و لبها رنگین شد، این نشانه مصرف رنگهای شیمیایی در تهیه آنهاست که باید از مصرف این گونه تنقلات پرهیز کرد.
● یاد بنر به خیر
شما کارتون بنر را به یاد دارید؟ همان سنجاب کوچک که همدوره خیلی از ما بود. دوستش داشتید؟ اما این دلیل نمیشود آجیلها را انبار کنید، چون نگهداری طولانی آجیل، تغییرات شیمیایی را در پی داشته و باعث ایجاد بوی کهنگی با طعم نامطلوب میشود. بنابراین از مصرف آجیل کهنه جدا خودداری کنید.
● جاسازی آجیل در حمام
ولی اگر خیلی اصرار دارید آجیلها را از دست کسی یا کسانی پنهان کنید، حداقل آنها را در مکانهای مرطوب نگه ندارید، چون باعث کپکزدگی و قارچزدگیشان میشود که هم شکل ظاهری، بو و طعم نامطبوعی را در آنها ایجاد میکند و هم در اثر ترشح بعضی از سموم، باعث مسمومیتهای شدید میشود.
● گردو یا زهر هلاهل؟
مغز گردو هم نسبت به آفات انباری و کپکها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب بسرعت به این گونه عوامل آلوده میشود. روغن فراوان موجود در مغز گردو، در اثر کهنگی، تغییر حالت داده و طعم نامطبوع و گاهی هم طعم صابون پیدا میکند و مصرف آن عوارض مختلفی را به بار میآورد.
شما باید از مصرف مغز گردوهای سیاه شده براثر قارچ و کپک هم خودداری کنید. این جور گردوها گاهی حاوی سموم خطرناکی مانند مایکوتوکسینها هستند.
آفلاتوکسین هم یکی از سموم مترشحه از نوعی کپک است که هنگام برداشت یا فرآوری یا حملونقل نامناسب، در پسته یا فندق یا پسته شامی به وجود میآید و باید تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به آن توجه داشته باشند.
● سلام، کرم کوچولو
شما میگویید این یکی را همه میدانند! ما میگوییم این یکی را همه میدانند! اما با وجود این همه دانستن، باز هم در مهمانیهای نوروزی خیلیها آجیلی جلویتان میگذارند که روی پستهها، فندقها و پسته شامیهایش، سوراخهای ریز است، فراموش نکنید این جور تنقلات نباید خورده شوند حتی اگر بعد از باز کردنشان حشرهای در آنها نبینید.
● نامردی؟!
بعضی وقتها ممکن است در مراکز عرضه آجیل، محصولاتی را که کهنه یا آفتزده هستند، مجددا بو داده یا مخلوط کنند؛ پس در هنگام خریداری به این موضوع توجه کنید و یادتان نرود هرگز انواع پسته، مغز گردو و... را از دورهگردها نخرید چون عمدتا از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شدهاند.
منبع : روزنامه جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی رهبر انقلاب دولت نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم انتخابات شورای نگهبان حسین امیرعبداللهیان رسانه
شهرداری تهران تهران قتل حجاب قوه قضاییه زنان سیل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو بانک مرکزی بورس سایپا دلار مسکن حقوق بازنشستگان
وزارت آموزش و پرورش نمایشگاه کتاب تلویزیون دفاع مقدس افعی تهران موسیقی تئاتر سریال سینمای ایران مسعود اسکویی سینما صدا و سیما
مایکروسافت دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه رفح چین طوفان الاقصی اوکراین نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی زلزله اپل سامسونگ آیفون دوربین باتری گوگل ناسا تلفن همراه اندروید
بیماران خاص رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات