چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
ناگت مرغ تند
● مواد لازم
▪ روغن زیتون
▪ نصف فنجان آرد
▪ کمی زنجبیل
▪ ۴۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک چهارم فنجان شیره انگور
▪ یک چهارم فنجان آب لیموترش
▪ یک چهارم فنجان سس سویا
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک در اندازه های دلخواه تقسیم کنید.در یک ظرف سس تند، شیره انگور، سس سویا، آب لیمو و شکر را ریخته و هم بزنید تا جایی که مخلوطی یکدست به دست آید. مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در سس تهیه شده گذاشته تا بخوبی مواد به آن آغشته شود.روغن زیتون را در ماهی تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. در این فاصله در ظرفی دیگر زنجبیل، آرد، نمک، فلفل قرمز و سس تند را ریخته و مرغ ها را در آن بغلتانید. تکه های مرغ را در روغن داغ ریخته و به مدت سه دقیقه هر دو طرف آن را تفت دهید تا کاملاً پخته شود.
فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم رئیسی رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی بارش باران تهران شهرداری تهران قتل حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون