شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خوراک هویج به طرز فرانسوی


هویج  :  ۵۰۰ گرم
شکر  :  ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲ فنجان
کره  :  ۵۰ گرم
جوش شیرین  :   قدری
نمک  :  ۱ قاشق سوپخوری
هویج‌ها را پوست کنده آن را حلقه حلقه کرده و در آب مخلوط با نمک و جوش شیرین و شکر و کره در قابلمه بپزید. پس از نیم‌ساعت قابلمه را تکان بدهید تا هویج‌ها جابه‌جا شوند.
سپس آتش را ملایم کنید تا هویج‌ها خوب پخته شده شیر غلیظی در اطرافش جمع شود. موقع کشیدن باز قابلمه را تکان داده جعفری خرد کرده را روی آن ریخته سر سفره بیاورید .


همچنین مشاهده کنید