دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
املت قارچ و پنیر
● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ سه عدد گوجه فرنگی
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ یک چهارم فنجان پنیر مازارولا
▪ یک چهارم فنجان قارچ خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رهبر انقلاب شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم جنگ حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت سیل قتل تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی شهرداری
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی برنارد هیل تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نساجی جواد نکونام رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی کاهش وزن بیمه توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس