دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
لیته بادنجان
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۳ لیتر |
نمک: قدری |
ادویه: قدری |
بادمجان: قدری |
گشنیز: قدری |
سیب زمینی: قدری |
موسیر: قدری |
ریحان: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برای این ترشی میتوانیم از بادمجانهای دلمهای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجانها را در فر یا روی آتش کباب میکنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میپاشیم و روی پارچه میچینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجانها را ساطوری میکنیم و با کمی سرکه چند جوش میدهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که بهدقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کردهایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط میکنیم و این مایه را به بادمجان اضافه مینمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی قتل سلامت تهران شهرداری تهران فضای مجازی سیلاب آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی سامانه بارشی باران
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو یارانه بانک مرکزی دلار ایران خودرو مسکن حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی مهران غفوریان سریال
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی اوکراین نتانیاهو ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال جواد نکونام لیگ برتر نساجی رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس
اپل اینستاگرام آیفون گوگل باتری مایکروسافت ناسا
رژیم غذایی کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب