دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
ترشی هویج
۱. روش اول: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
نعناع: ۱۰۰۰ گرم |
سیر: ۵۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک میریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه میریزیم بهطوری که روی هویجها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت. |
۲. روش دوم: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
شیشه را با هویج پوست کنده پر میکنیم و مقداری نمک لابلای هویجها میپاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر میکنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران چین شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
اصفهان قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری ناسا عکاسی
کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب