دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
اعمال پروتئین در غذا
- پروتئينها موجب پايدارى مواد غذائى مىشوند، مثل تشکيل کَف. کَف هنگامى تشکيل مىشود که گاز در يک محيط مايع منتشر شود. براى مثال، کَف با داخل کردن هوا در سفيده تخممرغ، ژلاتين و خامه توليد مىشود. اگر کَف حرارت داده شود، پروتئين دناتوره شده و کف پايدار مىشود. |
- پروتئينها مىتوانند دناتوره و منعقد شوند، مثلاً در طى عمل پختن، تخممرغ خام به تخممرغ سرخ شده يا کاملاً پخته تبديل مىشود و باکترىهاى مضر کشته مىشوند تا پاتوژنهاى غذازاد منهدم گردند. |
- بافت مواد غذائى پروتئينى بهخاطر خاصيت آمفوتريک آنها مىتواند تغيير يابد. مثلاً شير دَلَمه مىشود و پنير مىسازد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی دولت مجلس شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان رئیس جمهور گشت ارشاد
تهران شورای شهر هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
دلار خودرو تورم قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
تلویزیون تئاتر سریال زنان فیلم ازدواج سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
خورشید
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال تیم ملی فوتسال ایران پرسپولیس ایران استقلال فوتسال بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
روانشناسی خواب موز افسردگی کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی