پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اسپاگتی و ماکارونی
ماکارونی یا اسپاگتی از غذاهای ملی ایتالیائیها و مانند برنج در ایران غذای روزانه اغلب خانوادهای آن کشور است همانطور که در طبخ برنج دقت کافی لازم است تا نتیجه مطلوب بهدست آید برای طبخ ماکارونی نیز باید دقت نمود که بعد از طبخ خرد نشود و نرم و لطیف و بدون چسبندگی تهیه گردد. | |
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بر روی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود. | |
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد. اسپاگتی یا ماکارونی را ممکن است با انواع سس و پنیر رنده شده بدون گوشت مصرف نمود. با انواع ماکارونی میتوان پنیر مصرف کنیم و معمولاً پنیری که به مصرف ماکارونی میرسد، هلندی یا گرویر رنده شده است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب مجلس خلیج فارس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران سیل قوه قضاییه سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
سریال مشهد تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینمای ایران سینما فیلم رسانه ملی دفاع مقدس
مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه انگلیس ترکیه یمن اوکراین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل گوگل همراه اول اینستاگرام تبلیغات واکسن وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه