یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ترشی پوست پرتقال
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
پوست پرتقال: ۴۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
پوست نارنج: قدری |
ـ طرز تهیه: |
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود. بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن را از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بهطوری که روی پوستها را بگیرد روی آن میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملاً به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. |
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط مینمائیم و میجوشانیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت حجاب انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل یسنا شهرداری باران فضای مجازی سازمان هواشناسی هلال احمر آتش سوزی سامانه بارشی
قیمت دلار یارانه قیمت خودرو خودرو دلار مسکن قیمت طلا بانک مرکزی تورم بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون نمایشگاه کتاب رسانه مسعود اسکویی صدا و سیما رهبر انقلاب مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران تئاتر
فسیل
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان مهدی طارمی لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا پهپاد تبلیغات عکاسی کولر
دیابت چای توت فرنگی کودک چاقی آلرژی